Δελτίο Τύπου της «Δ.ΕΝ.» – 28/1/2016:

Αγαπητοί φίλοι,

H προσωρινή διοικούσα επιτροπή της «Δ.ΕΝ.» είναι πλέον σε θέση να σας ανακοινώσει ότι:

  1. Ο πολιτικός φορέας βαίνει προς ολοκλήρωση. Παρακαλούνται όλα τα ηλεκτρονικώς προεγγεγραμμένα μη-επιβεβαιωμένα μέλη (όσα δηλαδή ΔΕΝ φαίνονται στην σχετική λίστα των Ιδρυτικών Μελών) να αποστείλουν τις υπεύθυνες δηλώσεις τους που εκκρεμούν, προκειμένου να συμπεριληφθούν στα Ιδρυτικά Μέλη (προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, εντός των επομένων 7 ημερών και με καταληκτική ημερομηνία την 10 Φεβρουαρίου 2016).
  2. Ο φορέας «Ελευθερία» ξεκινά άμεσα τις εργασίες του, προκειμένου να δημιουργηθεί η σταθερή δομή και συλλογικότητα που απαιτείται για να τερματιστεί η εξαπάτηση των Ελλήνων Πολιτών από όλους αυτούς που ενώ γνωρίζουν την μεγαλύτερη τραπεζική απάτη (233 δις) όλων των εποχών παρέχουν δήθεν προστασία καλώντας τους πολίτες να αναγνωρίσουν ολόκληρη ή μέρος της υποτιθέμενης οφειλής τους αντί να τους δώσουν την απαραίτητη γνώση ώστε να διεκδικήσουν αυτά που οι νόμοι ορίζουν. ΔΙΑΓΡΑΦΗ και ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ για τη δόλια και προσχεδιασμένη ύφεση της οικονομίας που μαθηματικά οδηγεί στην υφαρπαγή της ατομικής και δημόσιας περιουσίας.

Κατόπιν της οριστικοποίησης της συνεργασίας με τους νομικούς συνεργάτες της Ελευθερίας καλούμε αρχικά όλους τους πολίτες να επικοινωνήσουν μαζί μας έτσι ώστε να ενημερωθούν για το οικονομικό έγκλημα  που έχει διαπραχθεί εις βάρος τους. Και καλούμε τους ήδη γνώστες που ήταν σε αναμονή της επικείμενης συνεργασίας να συλλέξουν τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να συμμετάσχουν μαζί μας στην πρώτη Συλλογική Αγωγή Ομοδικίας κατά των τραπεζών για την ΠΛΗΡΗ και ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ των «ΧΡΕΩΝ» και με αντίστοιχο αίτημα ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ. Επίσης ενημερώνουμε ότι οι νομικοί συνεργάτες της Ελευθερίας είναι πανέτοιμοι όσο αφορά την κατάθεση ανακοπών-αναστολών κατά των διαταγών πληρωμών.

Προκειμένου τα μέλη της «Ελευθερίας» να εξυπηρετηθούν από τους νομικούς μας συνεργάτες με τον ορθό τρόπο και με το ελάχιστο κόστος που προβλέπεται από τον νέο κώδικα δικηγόρων, και πάντα εντός του σημερινού πλαισίου δυνατοτήτων της Ελευθερίας καλούμαι τα μέλη μας  να προετοιμάσουν με τον ίδιο ορθό τρόπο το φάκελο με τα ατομικά ή εταιρικά στοιχεία τους.

Η Ελευθερία απευθύνεται μόνο σε συνειδητοποιημένους πολίτες που αντιλαμβάνονται τις έννοιες της συλλογικότητας και της ουσιαστικής συμμετοχής που απαιτούνται για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Α) Για φυσικά πρόσωπα:

fysika prosopa

Κατεβάστε τη φόρμα εδώ: Φόρμα για φυσικά πρόσωπα   excel

β) Για νομικά πρόσωπα:

nomika-1

nomika-2

Κατεβάστε τη φόρμα εδώ: Φόρμα για νομικά πρόσωπα   excel

Περισσότερες λεπτομέρειες επί της διαδικασίας, θα δοθούν σε νέα ανακοίνωση. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε πρόβλημα στην συλλογή των στοιχείων (μη «συνεργάσιμες» τράπεζες και εφορίες), επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να παραλάβετε τις αιτήσεις που οι νομικοί συνεργάτες έχουν προετοιμάσει για κάθε περίπτωση.

Τα ιδρυτικά μέλη της «Ελευθερίας» και του Δ.ΕΝ με ελάχιστα εργαλεία αλλά συστηματική εργασία πολλών ετών πράξαμε όσα ήταν εφικτά σε ατομικό επίπεδο και βάλαμε τα θεμέλια ώστε να γίνουν ορατές από τους πολίτες οι παραλείψεις των θεσμικών φορέων. Και αυτή μας η δράση είναι η ουσιαστική διαφορά της «Ελευθερίας» και του Δ.ΕΝ με όλους τους υπόλοιπους φορείς που δημιουργήθηκαν για να διασπάσουν τους πολίτες δίνοντας το απαραίτητο χρόνο στο «σύστημα» να αναδιοργανωθεί (βλ. π.χ. την αλλαγή του κώδικα πολιτικής δικονομίας) λειτουργώντας ως βαλβίδες εκτόνωσης στο ενδιάμεσο διάστημα.

Πλέον εναπόκειται στη συμμετοχή των πολιτών ώστε η Ελευθερία και η Δ.ΕΝ να έχουν τα απαραίτητα εργαλεία έτσι ώστε να ολοκληρωθούν επ ωφελεία όλων των Ελλήνων πολιτών και οι επόμενες σχεδιαζόμενες δράσεις που σχετίζονται με τα φορολογικά και τα ασφαλιστικά ζητήματα.

den-in

Δημοκρατική Ενότητα Ελευθέρων Πολιτών «Δ.ΕΝ.»